Politie treedt hard op tegen rollatorclubs. Nieuw FJR Niken

rollatorbendeBandodo’s, Sataduruh, Tena Angels en andere beruchte rollatorclubs kunnen de komende tijd rekenen op nieuwe invallen en acties van de politie. Dat zegt politietopman Tim Milfenberg, verantwoordelijk voor de landelijke bestrijding van rollatorbendes.

Eerder deze week deed de politie verzorgingshuiszoekingen in Limburg, Brabant, België en Duitsland. In totaal werden negentien ouderen opgepakt, onder wie Bandodo’s-kopstuk Lenie Schoenmakers. Zij werd in alle vroegte door een arrestatieteam van haar bed gelicht. Haar aanleunwoning wordt momenteel doorzocht.

De politie wil een grote schoonmaak houden in de wereld van de zogenoemde outlaw rollatorbendes, die als dekmantel voor de georganiseerde misdaad zouden fungeren. “Dit soort onderzoeken en acties zullen wij blijven doen, ook op de schaal zoals in Limburg”, aldus Milfenberg. “Deze oudjes denken dat ze boven de wet staan. Dat is dus niet zo. Om nog maar te zwijgen over die lucht.”

Het zal voor de politie steeds moeilijker worden de oudjes bij te houden tijdens achtervolgingen.

Nieuwe rollators niet bij te houden....

 

Best motorrijders, zo'n niken ken echt nie.... voor dit gedrocht is Rijbewijs A nodig (geen B)
Je kunt de Niken namelijk niet rijden zonder volledig motorrijbewijs (A), dus een potentiële koper heeft al ervaring met rijden op twee wielen en schakelen met een conventionele versnellingsbak. De track voor moet minimaal 42 cm zijn (het is 410) wil je er met een autorijbewijs mee mogen rijden.

Lees ik op
motocamel.nl/yamaha-niken-impressie/

Bij toerrijders.nl alsnog een verbod op Niken rijders, wij staan natuurlijk wel de fjr niken toe

fjr niken

 

Super granny